Traject van zes maanden
Online cursus
Programma op maat

Hoe ziet de begeleiding van een kmo eruit?

Eerst en vooral is het van groot belang dat de cursus ondernemen en de begeleiding voor jouw kmo gebeurt op je eigen tempo. Gedurende de opleiding van zes maanden gaan we daarom aan de slag met jouw wensen en noden om tot het beste resultaat te komen. We geven je een duidelijk stappenplan om jouw kmo met onze begeleiding naar het volgende niveau te tillen. Daarnaast vinden we het belangrijk om niet alleen theorie te geven, maar ook ondersteuning te voorzien voor de implementatie van onze begeleiding op jouw kmo. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, merk je wellicht dat je nieuwe ideeën hebt en meer voldoening haalt uit jouw werk. Dit zijn belangrijke onderdelen bij het bewust leren ondernemen.

Eén op één coaching met persoonlijke ondersteuning

Implementatie op maat van jouw bedrijf

Kijk door een andere bril naar jouw visie, klanten, producten en communicatie

5D bedrijfsanalyse brengt je tot de heldere kern

Ontdek jouw potentie en verbeter je kansen

Actiegerichte aanbevelingen voor een nieuwe start voor jou en je bedrijf

Leer energetisch voelen en kijken naar jezelf en je bedrijf

Ga naar huis met direct toepasbare tips

Maak kennis met onze methodiek en gelijkgestemde ondernemers

Welke begeleiding bieden wij aan?

Wanneer je je inschrijft voor een begeleiding voor jouw kmo, heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij naast onze cursus van zes maanden, nog heel wat andere praktische tools ter beschikking. Zo organiseren we regelmatig evenementen waarvoor jij je kan inschrijven. Daarnaast kan je voor de begeleiding van jouw kmo gebruikmaken van ons leerprogramma dat wij verkopen in de vorm van een e-book. Hierin vind je verschillende tips en anekdotes uit onze eigen ervaring in de bedrijfswereld.

Schrijf je vandaag nog in voor ondersteuning van je kmo

Wil jij jezelf laten inspireren en een nieuw avontuur aangaan met je onderneming? Of wil je graag begeleiding als zelfstandige? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie over onze ondersteuning en de begeleiding van jouw kmo. Je kan je ook altijd inschrijven voor de cursus of eerst een vraag stellen als je graag meer informatie wilt ontvangen.

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Kies hieronder je bedrijfsvorm
Scroll naar boven